Spletna anketa Gospodarska pričakovanja 2023 – vabljeni k sodelovanju

21.9.2022 Analitika - EES 2023 Gospodarska zbornica Slovenije

Hvala vnaprej za vašo pripravljenost in vaš čas, namenjen izpolnjevanju kratke spletne ankete Gospodarska pričakovanja 2023.


Višje cene energentov, še posebej zemeljskega plina in električne energije ob dvigu obrestnih mer pomembno vplivajo na aktualne ocene poslovanja v prihodnjem letu. Zato vas naprošamo, da z nami delite smer sprememb pri nekaterih ključnih poslovnih kategorijah v letu 2023. Prosimo, odgovarjajte v imenu svoje matične družbe. Reševanje ankete vam bo po naši oceni vzelo 2-3 minute vašega časa in obsega 7 kratkih kvalitativnih vprašanj.

 

Elektronska anketa je dosegljiva na naslednji povezavi: http://gzs.1ka.si/a/f73e494e  (geslo za dostop je 7-mestna matična številka vašega podjetja). V kolikor imate tehnične težave ali tako želite, lahko anketo izpolnite in vrnete tudi v papirni obliki. Anketa v obliki za printanje je dostopna na povezavi.
Anketa bo vključena v mednarodno poročilo Eurochambres, evropskega združenja zbornic, zato s sodelovanjem lahko pridobite tudi poročilo o pričakovanjih z drugih evropskih trgov. To vam lahko posredujemo v mesecu oktobru, v kolikor boste ob zaključku ankete vnesli svoj kontaktni e-mail.

 

Anketa je anonimna in GZS jamči, da so podatki in odgovori iz individualnih vprašalnikov strogo zaupni.

 

Bojan Ivanc, CFA, CAIA

Glavni ekonomist GZS

Fotogalerija