Jesenska anketa Eurochambres - Gospodarska pričakovanja 2021



Spoštovani,

hvala za vašo pripravljenost za sodelovanje pri spletni anketi Gospodarska pričakovanja 2021

Širjenje koronavirusa Covid-19, je vplivalo na večje spremembe v načrtih poslovanja številnih podjetij. Da bi vam lahko zagotovili čim boljšo podporo v prihajajočih mesecih, vas naprošamo za oceno vašega poslovanja v 2021. Anketa obsega 6 kratkih vprašanj, pri katerih niso potrebni natančni finančni podatki o planiranem poslovanju. Reševanje ankete vam bo vzelo okoli 2 minuti.

Z analizo agregatnih rezultatov ankete vas bomo seznanili v mesecu oktobru. Prav tako vam bomo poslali mednarodno poročilo Eurochambres, kjer bodo analizirana pričakovanja evropskih gospodarstvenikov. Ob koncu ankete tako ne pozabite vnesti kontaktnega e-naslova, kamor vam bomo pošlali obljubljeno gradiva. Verjamemo, da vam bo koristilo pri pripravi načrtov poslovanja v prihodnjem letu. 

Elektronska anketa je dosegljiva na naslednji povezavi:  http://gzs.1ka.si/a/125680 (geslo za dostop je vaših prvih 7 mest matične številke podjetja).  V kolikor imate tehnične težave ali tako želite, lahko anketo izpolnite in vrnete tudi v papirni obliki. Tiskana anketa je dostopna na povezavi.

 

Anketa je anonimna in GZS jamči, da so podatki in odgovori iz individualnih vprašalnikov strogo zaupni.

 

Vnaprej se vam zahvaljujemo za sodelovanje,

 

Bojan Ivanc, CFA, CAIA

Glavni ekonomist GZS


 

Fotogalerija