Pridobite podlago za napovedi dejavnosti


Vabimo vas k sodelovanju pri kratki  anketi GOSPODARSKA PRIČAKOVANJA 2019, ki ima zgolj 6 kratkih vprašanj. Na podlagi tega boste pridobili poročilo o pričakovanih trendih v slovenskem gospodarstvu. To vam lahko služi kot podlaga za vaše poslovne projekcije. Anketa bo del mednarodnega poročilo Eurochambres, zato boste z vašim sodelovanjem pridobili tudi poročilo o pričakovanjih z evropskih trgov. 

Za elektronski dostop do ankete kliknite na ANKETA (geslo je 7-mestna matična številka vašega podjetja). Prosimo za vaše odgovore najkasneje do srede, 10. 10. 2018 

 

V kolikor imate tehnične težave pri izpolnjevanju ali vam bolj ustreza pisno izpolnjevanje, vam prilagamo priloženo anketo (datoteko) v wordu, ki jo lahko natisnete ter nam jo izpolnjeno pošljete po faxu (01/5898 100), e-mailu: analitika@gzs.si, po pošti (Analitika GZS, Dimičeva 13, 1504 Ljubljana).

"Anketa je anonimna in podatke obdelujemo s potrebno skrbnostjo. Skladno s pravili, ki veljajo v Evropski Uniji, GZS jamči, da so podatki in odgovori iz individualnih vprašalnikov strogo zaupni. "

Hvala za zaupanje. Z najboljšimi željami,

Analitska skupina GZS

Fotogalerija