Zapri

Ponudba Gospodarskega in Finančnega paketa


Gospodarski kazalci GZS

 

Nič vas ne sme presenetiti …

Naročite se na GOSPODARSKE IN FINANČNE KAZALCE GZS

Hitri pregled stanja gospodarstva in napovedi gospodarskih trendov v Sloveniji in svetu.

Koristne informacije za vaše poslovne odločitve. Ponudba strokovnih gradiv SKEP zajema informacije o gospodarskih gibanjih v Sloveniji in v tujini, zgoščen pregled ocen in napovedi makroekonomskih trendov ter gibanje cen surovin, pa tudi finančne podatke vaše panoge, regije, ali druge izbrane agregate po vaši meri.  

Kako vam lahko SKEP GZS gradiva pomagajo?

 • so pripomoček pri izdelavi poslovnih načrtov,
 • omogočajo primerjavo položaja vašega podjetja z drugimi podjetji iz panoge in z ostalim gospodarstvom,
 • omogočajo hitrejše prilagajanje poslovanja vašega podjetja razmeram na trgu in
 • tako vam omogočajo tudi prednost pred konkurenco.

Raziskave kažejo, da imajo podjetja, ki pri svojem poslovanju upoštevajo pretekle tržne razmere in napovedi, tudi do 20 % večjo rast.

Bodite med njimi tudi vi!

Naročite Gospodarske kazalce GZS.

 

»V Gospodarskih kazalcih GZS naši sodelavci najdejo uporabne podatke pri pripravi analiz in poročil.«
Simon Pevcin, ITRO d.o.o.

»Revija mi je že vrsto let v pomoč pri pomembnih poslovnih odločitvah za bodočnost.«
mag. Drago Franko, Nafta strojna, d.o.o.

»Gospodarske kazalce GZS redno uporabljam kot pripomoček pri spremljanju dogajanja na trgu.«
Nataša Tavčar, Xella porobeton SI, d.o.o.

 

Za vas smo pripravili dva paketa:


Kaj vam nudita oba paketa?
 • V kolikor je vsebina vašega dela povezana z aktualnimi gospodarskimi gibanji, mesečnimi poročanji notranjim ali zunanjim uporabnikom, želite enkrat letno pridobiti podatke o poslovanju gospodarstva po dejavnostih, je za vas primerna izbira »Gospodarski paket«. V tem paketu je na voljo naš mesečnik (Tekoča ekonomska gibanja), tri številke Konjunkturnih gibanj (celovitejši pregled makroekonomskih gibanj po področjih, mednarodna, slovenska, panožna gibanja), letni pregled Poslovanja gospodarstva, spomladanski in jesenski izsledki Ankete o poslovnih pričakovanjih, dvakrat letno Napovedi svetovnih cen surovin in Makroekonomske napovedi za Slovenijo. 
   
 • »Finančni paket« obsega paket gradiv Poslovanje vašega podjetja in letni pregled Poslovanja gospodarstva, s katerimi lahko primerjate uspešnost vašega podjetja ali skupine z domačo in tujo konkurenco. Po naših izkušnjah ima vsako podjetje svoje posebnosti, zaradi česar preprosta primerjava z dejavnostjo, v kateri nastopa, ni smiselna. V sodelovanju skupaj z vami v roku ene svetovalne ure na leto, ki jo paket obsega, določimo potrebne prilagoditve za objektivno primerjavo s tekmeci. Sestavo »benchmarka« oziroma skupine primerljivih podjetij po meri nam omogoča baza Kapos, v kateri so nam na voljo vsi kazalci gospodarskih družb za obdobje vse od leta 2007. Dodana vrednost našega pristopa je, da lahko upravi oziroma nadzornemu svetu predstavite gradivo, za katerim stoji SKEP GZS kot strokovna institucija.

  Vaše poslovne potrebe so lahko raznolike, zato vam v primeru naročila obeh paketov nudimo dodatni popust v višini 50 evrov ter eno svetovalno uro s področja financ.

KOMU JE PAKET NAMENJEN
 • direktorjem, vodilnim menedžerjem, strokovni delavci
 • finančnikom, davčnikom, revizorjem, računovodjem, uslužbencem kontrolinga
 • prodajnikom, nabavnikom
CENA IN NAROČILNICA

Za naročilo paketa strokovnih gradiv Gospodarski kazalci GZS izpolnite e-naročilnico.  Za lažjo odločitev lahko naročite brezplačni vzorčni primer.

Več informacij in naročila:
Andreja Abram
E: andreja.abram@gzs.si
T: 01 58 98 129
W: http://skep.gzs.si